+31 6 50267980 info@edcetera-bouw.nl
Selecteer een pagina

Een review achterlaten?

Daar zijn wij hartstikke blij mee! Vul hieronder het formulier en in uw review wordt automatisch naar onze website geupload. 

Hartelijk dank!

Wat andere klanten over ons zeggen

 

Van een huis naar een thuis

maart 7, 2021

Eind 2020 heeft Ed onze badkamer, woonkamer en extra kamer op de zolder opgeleverd. Precies wat wij in onze gedachten hadden, misschien wel zelfs beter :-). De badkamer is nu zo veel ruimer en mooier geworden, alsof ik in een hotel ben. Op advies van Ed het e.e.a. meegenomen in de uitwerking en zo blij dat we hebben geluisterd. Een mooie ruime slaapkamer op de zolder voor onze oudste. En als klap op de vuurpijl heeft Ed een prachtige Cinewall gemaakt in onze woonkamer. Dat worden prachtige filmavonden.

Vanaf onze eerste afspraak voelde het vertrouwd met Ed. Hij luisterde niet alleen naar ons, maar heeft ook met ons meegedacht en ook eerlijk zijn mening en advies gegeven. Niet alleen prijs en kwaliteit in goede verhouding, maar voor ons wel het belangrijkst Flexibel en Betrouwbaar. Wij hebben een vaste aannemer in Ed gevonden. Onze huis is nu ook eindelijk onze thuis!

Greg Djojopawiro

Fantastisch maatwerk op onze cinewall + vakkenkast

januari 27, 2021

Al twee jaar hadden wij een maatwerk cinewall en vakkenkast voor ogen. Na een slechte ervaring met een andere vakman, zijn we bij Edcetera terecht gekomen en dat was maar goed ook! De cinewall en vakkenkast zijn geheel naar wens (en in goed overleg) samen gesteld en haarfijn opgeleverd. Erg tevreden over zowel het houtwerk als het schilderwerk. Voor een volgende klus zouden we Edcetera zeker weer bellen!

Marije & Koen
BEL EDDY VOOR EEN AFSPRAAK